Wat is het verschil met OZOverbindzorg en een PGO?

OZOverbindzorg is een middel om met elkaar te communiceren over de zorg en het welzijn van een cliënt/patiënt, waarbij de cliënt/patiënt en mantelzorger(s) mee doen. Er vormt zich geen dossier. De communicatie gaat veelal over de actuele situatie en/of een actueel probleem.

PGO staat voor Persoonlijke Gezondheidsomgeving. Dit is een website of app waar de patiënt toegang heeft tot zijn eigen gezondheidsdata. Het gaat om gegevens die zijn opgeslagen door bijvoorbeeld de huisarts of het ziekenhuis. Een patiënt kan deze gegevens zelf inzien en in zijn/haar PGO vastleggen.

Een PGO is een verzamelplaats van gezondheidsgegevens en OZOverbindzorg is dé plek voor communicatie over zorg en welzijn.

M
Melissa is the author of this solution article.