Hoe kan ik een profielfoto toevoegen of wijzigen?

In deze instructievideo leggen wij uit hoe je jouw profielfoto kunt toevoegen of wijzigen in jouw OZOverbindzorg profiel:
Let op: In deze video komen de kleuren (nog) niet overeen met het systeem, de functies van de knoppen zijn wel hetzelfde.

Zo voeg je een profielfoto toe:

1. Klik je rechts bovenaan op jouw initialen en daarna op mijn profiel
  2. Daarna klik je op het potloodje naast adres
  3. Binnen het blok wat zich nu uitvouwt, kun je bovenaan een foto uploaden door te klikken op het vak selecteer bestand
  4. Je komt dan in jouw bestanden uit, waar je een foto kunt selecteren
  5. Als je dit gedaan hebt klik je op openen
  6. Je komt dan weer terug in jouw profiel van OZOverbindzorg.
  7. Klik tot slot nog op bewaar en je ziet jouw foto links bovenin beeld
C
Chantal is the author of this solution article.