Ik wil geen e-mail berichten meer van OZOverbindzorg ontvangen, waar kan ik dit uitzetten?

In deze instructievideo leggen wij uit hoe mailberichten aan-/uit kunt zetten:

Let op: In deze video komen de kleuren (nog) niet overeen met het systeem, de functies van de knoppen zijn wel hetzelfde.

Je kunt dit doen door in jouw profiel te klikken op het potloodje voor ontvang e-mailberichten.