Hoe voeg ik een (nieuw) teamlid toe?

Alleen ‘hoofdcontacten’ van een team kunnen teamleden toevoegen aan het teamaccount.

In deze instructievideo leggen wij uit hoe je een teamlid toevoegt:
Let op: In deze video komen de kleuren (nog) niet overeen met het systeem, de functies van de knoppen zijn wel hetzelfde.

Of volg de volgende stappen:

1. Log in bij OZOverbindzorg en klik op jouw initialen rechts bovenin beeld
  2. Klik op mijn profiel
  3. Klik het betreffende team aan
  4. Klik op voeg toe, onder het kopje teamleden
  5. Doorloop de gevraagde velden om medewerkers toe te voegen