Hoe kan ik aangeven dat ik afwezig of op vakantie ben?

Je kunt je afwezigheid instellen in jouw profiel. Voor het netwerk van de deelnemer/cliënt is dan zichtbaar dat je afwezig bent. Het is mogelijk om meerdere periodes van afwezigheid (in de toekomst) in te vullen.

Let op: In de video's komen de kleuren (nog) niet overeen met het systeem, de functies van de knoppen zijn wel hetzelfde.

In deze instructievideo leggen wij uit hoe je jouw afwezigheid instelt als professional:

In deze instructievideo leggen wij uit hoe je jouw afwezigheid instelt als persoonlijke relatie/mantelzorger:

Zo stel je jouw afwezigheid in:

1. Klik op jouw initialen rechts bovenin beeld
  2. Klik op mijn profiel
  3. Scroll naar beneden en klik op het potloodje voor afwezigheden
  4. Vul hier de periode in van wanneer tot wanneer je afwezig bent
  5. Klik op bewaar