Waar vind ik mijn actielijst en hoe werkt de actielijst?

Wanneer je inlogt kom je op de homepagina met jouw actielijst (oranje balk) en een aantal blauwe knoppen. Op de actielijst zie je alle acties waar jouw aandacht voor wordt gevraagd. Dit kunnen ook ongelezen nieuwsberichten van OZOverbindzorg zijn (deze gaan niet over de deelnemer).

Op de actiebalk klik je om naar de actie toe te gaan. Het heeft de voorkeur om de actielijst zoveel mogelijk leeg te houden,

zodat je overzicht houdt over de nieuwe acties.

Door links bovenaan op het logo van OZOverbindzorg klikken kom je weer op de homepagina.