Waarom krijg ik twee keer in de week een herinneringsbericht/e-mail?

Wanneer er een openstaande actie is, krijg je een herinneringsbericht via de mail. Wanneer je inlogt in OZOverbindzorg, zie je in jouw actielijst welk bericht jij nog niet hebt geopend. Als je deze actie opent, door te klikken op het onderwerp van het bericht, ontvang je hier geen herinnering meer van via jouw mail.