Hoe start ik een videobel afspraak?

Start de videobelafspraak door op de dag van de afspraak op de knop start videobellen onder de afspraakgegevens te klikken. Er opent een nieuw scherm waarin het videogesprek automatisch start.

Let op: Het is niet mogelijk om video te bellen via Internet Explorer. Hiervoor kun je een andere browser, zoals Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge of Safari gebruiken.

In deze instructievideo leggen wij uit hoe je een videobelgesprek start: