Waarom mogen er geen meerdere personen op één account?

Vanwege de privacy is het niet toegestaan om met meerdere personen gebruik te maken van één account. Een gebruikersnaam en wachtwoord wordt toegewezen aan een persoon en deze gegevens mogen uitsluitend bekend zijn bij deze ene persoon.

Daarnaast kan een deelnemer/cliënt inzien wie er ingelogd heeft in het account via de opvraaghistorie. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een algemeen account, is het voor de deelnemer/cliënt niet inzichtelijk wie van de gebruikers van dit algemene account ingelogd heeft.