Mogen er medisch inhoudelijke gegevens verzonden worden in OZOverbindzorg?

OZOverbindzorg is een beveiligde omgeving. Gebruikers met inloggegevens hebben toegang tot OZOverbindzorg. Om in het netwerk van een deelnemer/cliënt betrokken te worden is toestemming nodig van de deelnemer/cliënt om inhoudelijke gegevens in te kunnen zien. Hierdoor is het ook mogelijk om medisch inhoudelijke gegevens te delen. OZOverbindzorg is uitsluitend bedoeld als communicatiemiddel. Het is niet bedoeld om als dossiersysteem gebruikt te worden door zorgprofessionals. Indien er medisch inhoudelijke gegevens worden gedeeld, dient de verzender hiervan goed te overwegen wie betrokken wordt in deze informatie.