Wat is een webinar?

Een webinar is een uitzending waarvoor je je kunt aanmelden via ozoverbindzorg.nl/webinars. Wij geven presentaties over OZOverbindzorg. Ook kun je een instructie volgen over het werken met OZOverbindzorg als professional/coördinator.

Wat zijn de voordelen?

• Je kunt de webinar thuis of op je werk volgen, vanaf je computer/laptop, tablet of telefoon.
  • Je kunt de webinar volgen wanneer het jou uitkomt, kies een datum en tijdstip die jou past.
  • Je kunt direct al jouw vragen stellen via de chat.