Ik heb een dagcurve ingevoerd, maar ik zie dat ik een fout heb gemaakt. Hoe kan ik deze dagcurve aanpassen?

Het is niet mogelijk om een dagcurve aan te passen. Je kunt wel de hele dagcurve verwijderen.

1. Klik binnen de betreffende deelnemer/cliënt op de knop dagcurve diabetes
  2. Vervolgens klik je op de knop historie. Deze zie je aan het einde van de blauwe balk waar zorgleefplan > dagcurve diabetes in staat.
  3. Daarna kun je met de pijltjes rechts in beeld (<<  <   >  >>) navigeren naar de juiste datum. Deze zie je in de regel onder de pijltjes staan.
  4. Wanneer je de curve van de juiste datum in beeld hebt staan, klik je onderaan het scherm op verwijder.