Hoe kan ik een vervanger instellen?

Je kunt een vervanger instellen in jouw profiel:

1. Klik op jouw initialen rechts bovenin beeld
  2. Klik op mijn profiel
  3. Scroll naar beneden en klik op het potloodje voor vervangers
  4. Klik op voeg toe
  5. Geef aan of je een persoon of een team wilt selecteren
  6. Klik op volgende
  7. Als je bij één organisatie verbonden bent, dan vult het veld met organisatie zich automatisch. Anders kun je de juiste organisatie selecteren.
  8. Klik op volgende
  9. Selecteer het team of de collega die jou vervangt
  10. Klik op bewaar

Let op: je kunt in jouw profiel ook aangeven of jou vervanger e-mailmeldingen wil ontvangen.

In deze instructievideo leggen we uit hoe je een vervanger instelt: