Moet ik elke keer als in inlog een code invoeren?

Er zal één keer per maand een code verstuurd worden, tussentijds is dit niet nodig. De code zorgt ervoor dat het apparaat waarmee in OZOverbindzorg wordt ingelogd, vertrouwd wordt. Dit geeft voldoende beveiliging en zorgt ervoor dat een gebruiker niet elke keer bij het inloggen een code hoeft in te voeren. De drempel voor het gebruik van OZOverbindzorg wordt hiermee zo laag mogelijk gehouden.

Het kan zijn dat er vaker dan één keer per maand een code wordt gevraagd. Dit gebeurt als er met een andere apparaat of een andere internet browser wordt ingelogd. Per apparaat en internet browser moet er één keer per maand een code worden ingevoerd.