Hoe kan ik deelnemen aan een netwerk van een deelnemer/client?

Je kunt een uitnodiging versturen naar een deelnemer/cliënt die al een netwerk in OZOverbindzorg heeft:

1. Klik op de knop cliënten
  2. Vervolgens klik je onderaan de knop koppel cliënt staan
  3. Voer hier het bsn-nummer van de betreffende cliënt in
  4. Een uitnodiging is via OZOverbindzorg verstuurd, na akkoord van de cliënt/verantwoordelijke heb je toegang tot het netwerk van de cliënt

Heb je geen bsn-nummer van de deelnemer/cliënt?

Vraag dan de cliënt/verantwoordelijke zelf of de coördinator (huisartsenpraktijk, casemanager of (wijk)verpleegkundige) of zij jou willen uitnodigen om deel te nemen aan het netwerk.