Hoe weet ik welke organisaties al werken met OZOverbindzorg?

Via onze website https://www.ozoverbindzorg.nl/waar-zijn-we-actief kun je vinden welke organisaties er al werken met OZOverbindzorg.

Wanneer jij al een account in OZOverbindzorg hebt, kun je in de rol van coördinator de knop organisaties zien. Door op de knop organisaties te klikken kun je zoeken met behulp van de zoekbalk naar organisaties die in OZOverbindzorg staan.

Als je in het cliëntprofiel staat kun je onderaan klikken op;
Zoek professional of team op naam of functie, klik vervolgens op bewaar en de professional/team is toegevoegd.

Wil een organisatie of professional een OZOverbindzorg account?

Zij kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier op onze website: https://www.ozoverbindzorg.nl/aanmeldpagina

Of contact opnemen met de projectleider of helpdesk via helpdesk@ozoverbindzorg.nl.