Hoe schrijf ik een deelnemer/client uit?

Een deelnemer/cliënt schrijf je alleen uit wanneer de deelnemer/cliënt uit zorg is of hier zelf om heeft gevraagd. De coördinator (huisartsenpraktijk, (wijk)verpleegkundige of casemanager) kan deelnemers/cliënten uitschrijven.

1. Ga hiervoor naar het cliëntprofiel van de betreffende deelnemer/cliënt
  2. In het volgende scherm klik je in het blok met adresgegevens (linksboven in beeld) op de blauwe knop schrijf cliënt uit
  3. Er verschijnt een pop-up scherm in beeld, klik op OK