Waarom krijg ik een e-mail met in de aanhef de naam van mijn collega?

Jouw collega heeft je ingesteld als vervanger zodat zijn/haar berichten door jou opgepakt kunnen worden. Wanneer je inlogt bij OZOverbindzorg en rechts bovenaan op je initialen klikt kun je inloggen als vervanger. Je krijgt nu de actielijst van jouw collega te zien en kunt zijn/haar berichten afhandelen.