Hoe voeg ik een mantelzorger toe aan het netwerk bij meerdere clienten?

Om te voorkomen dat een mantelzorger een dubbel account toegewezen krijgt, is het mogelijk om een mantelzorger met één account aan twee deelnemers/cliënten te verbinden.

1. Onder het kopje persoonlijke relatie, klik je op de knop voeg toe
  2. Voer de gegevens van de persoonlijke relatie/mantelzorger in
  3. Vul het e-mailadres in en klik vervolgens op het invoerveld voor de gebruikersnaam.
  4. Klik vervolgens op bewaar
  5. Herhaal bovenstaande stappen bij een volgende deelnemer/cliënt
  6. Let op: dat je exact dezelfde gegevens in vult als bij de eerste deelnemer/cliënt allen verwijder de gebruikersnaam.
  7. Wanneer je op bewaar klikt verschijnt er een nieuw scherm, waar staat dat er vergelijkbare personen zijn gevonden
  8. Klik dezelfde persoon aan die je ook bij de eerste deelnemer/cliënt hebt toegevoegd (voor - en achternaam komen overeen) om diegene toe te voegen aan het netwerk van de tweede deelnemer/cliënt

Je hebt nu dezelfde persoonlijke relatie/mantelzorger toegevoegd aan beide deelnemers/cliënten.