Hoe verwijder ik een professional uit het netwerk van een deelnemer/client?

Een professional kun je als volgt uit het netwerk van een deelnemer/cliënt verwijderen:

1. Ga binnen het account van de deelnemer/cliënt naar de deelnemersknop (poppetjes naast jouw initialen)
  2. Klik vervolgens de deelnemer aan die uit het netwerk verwijdert moet worden
  3. Je ziet nu de gegevens van deze persoon die je hebt aangeklikt
  4. Klik op de knop verwijder uit netwerk
  5. Er verschijnt een pop-up melding
  6. Klik op OK

De professional is uit het netwerk verwijderd.