Kan ik mezelf toevoegen aan het netwerk van een ingeschreven deelnemer/client?

Je kunt zelf bekijken of een deelnemer/cliënt al in OZOverbindzorg een account/netwerk heeft. Als dit zo is kun je een koppel verzoek/uitnodiging sturen naar de deelnemer/cliënt/verantwoordelijk.

1. Klik op de knop cliënten
  2. Scroll naar onder en klik op de knop koppel cliënt
  3. Vul het bsn-nummer in van de deelnemer/cliënt
  4. Wanneer de deelnemer/cliënt al een account/netwerk in OZOverbindzorg heeft, kun je een verzoek tot deelname sturen