Welke modules zijn er en wanneer vink ik de module aan?

Wanneer je een module in OZOverbindzorg aan zet, kun je gebruik maken van extra functies. Een coördinator in OZOverbindzorg kan een module voor een deelnemer/cliënt aan- en/of uitzetten. Wanneer een module is aan gezet zie je dit terug op de startpagina van een deelnemer/cliënt als een blauwe knop. Je kunt meerdere modules tegelijk aan- of uitzetten.

Klik op onderstaande vraag voor meer uitleg over een module:

Hoe werkt een module in OZOverbindzorg?

Hier zie je welke functies er in iedere module beschikbaar waar je gebruik van kunt maken:

Download het overzicht hier: