Hoe kan ik makkelijk en veilig een account van een client delen/versturen?

Iedere cliënt krijgt in OZOverbindzorg een cliënt-ID (nummer), hierdoor kun je makkelijk en veilig cliënten vinden en de link versturen naar andere OZO gebruikers. De cliënt-ID vind je in de adresbalk van jouw internet browser (“https://ozo.zorgverband.nl/clients/....”). Door deze link te mailen, ook wanneer je contact opneemt met de helpdesk hoef je geen persoonsgegevens te versturen, maar weten we wel om welke gebruiker het gaat.